zaterdag 29 oktober 2011Vandaag laat ik jullie een foto van mijn naaikamer zien en ja hij is roze! In ´t echt is ´t niet helemaal zo schreeuwend roze, maar zachtroze een aangename kleur om naar te kijken. De singer naaimachine is van een buurvrouw, met wie ik elke week een paar uurtjes gezellig zit te naaien.Voor ´t gemak laat zij haar naaimachine bij mij staan, dan hoeft ze ´m niet de hele tijd heen en weer te slepen( ze heeft thuis nog een tweede, kan ze toch lekker doorwerken).Dan heb ik voor de kerstmarkt oa. nog 4 kussens gemaakt, die zien er echt mooi uit met zo´n nostalgische print. De markt is "pas" ´t eerste weekend van december, dus ik heb nog een beetje tijd om nog wat dingetjes te maken.

De vilten schaatsjes heb ik vorig jaar op internet gezien, die vond ik zo schattig! Daar heb ik er ook een stel van gemaakt, ik heb ze nog een beetje geborduurd en er kraaltjes op genaaid.

Fijn weekend allemaal!


zaterdag 22 oktober 2011

nog meer kerstspulletjes


Hier laat ik jullie nog wat kerstspulletjes zien, die ik op de kerstmarkt ga verkopen.
Ze zijn niet zo groot, maar zien er toch wel grappig uit.

Dit wordt mijn eerste grote kerstmarkt waar ik aan meedoe, ik heb bij ons in ´t dorp al eens op een kerstmarkt gestaan en heb daar zelfgeknutselde/genaaide spulletjes verkocht, maar die markt was veel kleiner.Dit keer sta ik in een stadje, die markt is drukbezocht.

Ben heel benieuwd hoe ´t me bevalt...
en natuurlijk hoe ik verkoop...

Fijn weekend allemaal!

vrijdag 14 oktober 2011

12 Days of Christmas
Heb mijn "12 Days of Christmas" (ontwerp van Ester Aliu) weer uit de kast gehaald en ben met de laatste kertballen bezig. Als alle ballen af zijn, komen ze aan een Kertboom met een duif eronder en veel kadootjes. Dan is ´t een kerstquilt, komt dit jaar af! Ik ben lekker op tijd begonnen.

Jetzt wieder am 12 Days of Christmas(Entwurf von Ester Aliu) gearbeitet, Ich habe für diesen Quilt fast alle Baumschmuckteile fertig.Dann geht es weiter.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...