zondag 31 maart 2013

Tas

Hij is heel leuk geworden, de tas!
In hele frisse kleurtjes en heel makkelijk in gebruik, door de vele ( 4) vakken die erin zitten.
Het "patroon" heb ik zelf bedacht, ik ben uitgegaan van de lengte van de rits die ik al had en zo is zeg maar vanzelf deze tas ontstaan.
Je zou ´m zomaar als strandtas kunnen gebruiken, of voor mee te nemen naar ´t zwembad...
Of slaat m´n fantasie nu op hol...
Binnenkort gaat echt de zon schijnen!
Iedereen hele fijne paasdagen!

 
 
 
 
 




zaterdag 23 maart 2013

Tas en DJ

 Dankzij ´t sombere weer, heb ik toch een beetje meer tijd om nog vanalles te maken, voordat ´t tuinen-seizoen weer begint. En zo komt ´t dat ik laatst voor een collegaatje nog deze tas gemaakt had, in de kleur paars met grijs en een frisse bloem erbij. Ze was er superblij mee, zo blij dat ze gelijk voor haar moeder ook nog een tas " bestelde"! En die moet ik nog maken, maar ik heb nog een restje stof, dus dat gaat wel lukken.

Is ´t niet een prachtig stofje, zo met die blauw-turquoise kleuren?
 
En dan de klapper van de dag:
dit is m´n laatste dear Jane blokje!
Ik heb hem (dat blokje) ook al af, maar dat krijgen jullie de 5e April pas te zien en daarmee heb ik de binnenkant van dear Jane helemaal af! Ja de driehoeken-rand moet dan nog, maar  da´s een ander verhaal.
En omdat ik dat blokje echt met m´n laatste meter naaigaren gemaakt heb, moest ik eerst even naaigaren shoppen en zo heb ik dit prachtige beige en licht grijs gekocht, zodat ik weer vrolijk verder kan naaien.
 
 

zondag 17 maart 2013

Home sweet home

 Als ik de foto´s van de home sweet home zo zie, dan ben ik eigenlijk al best wel ver!

 De ramen ontbreken nog, maar die doe ik pas op ´t allerlaatst zodat ik nog eens goed na kan denken over de kleuren.
 Maar zo bevalt ´t me eigenlijk best wel,
verder maar weer!


 



 
 

woensdag 6 maart 2013

Leuke blokjes gemaakt voor de scandinavian Christmas. Helemaal met de naaimachine, ik maak bijna alles met de machine, ik kan helemaal niet zo goed met de hand iets in elkaar zetten, dat past dan nooit zo goed. Ik doe vast iets verkeerd.

En dan liggen ook al de nieuwste blokjes, of beter gezegd, ´t nieuwste blok van dear Jane klaar  geknipt op de strijkplank, te wachten om in elkaar gezet te worden.
Makkie toch,voor vandaag!



dinsdag 5 maart 2013

dear Jane

H-9 Snowflake Melt

Voor deze maand zijn er 2 nieuwe dear Jane blokjes bijgekomen, sommige blokjes gaan snel, andere doe je wel 3 uur over, zoals bij de tweede. 
Dan heb ik nog een beetje aan m´n Scandinavian Christmas gewerkt, heel leuk om te doen, ik ben er achter gekomen dat ik appliceer werk toch ook heel erg leuk vind.
Geborduurde sneeuwvlokjes, voor de scandinavian christmas, maar die moet ik toch echt onder de loep maken, daar kom ik ook met m´n leesbrilletje niet verder mee.
En dan heb ik nog wat blokjes voorgeknipt, die wil ik vandaag ga maken. Hopelijk komt ´t er ook van want ik heb nog een boel te doen en vannavond naar zumba les.
Terwijl de kat een dutje doet, ga ik nog even door...
Ik ben ook bezig om bij dawanda een shop te openen, waar ik stoffen verkoop. Maar dat is nog niet helemaal af, daar ben ik nog mee bezig.Wie alvast een kijkje wil nemen, de shop heet quilting and roses. En link volgt later...doei

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...