zondag 7 maart 2010

Dear Jane stoffen



Dit weekend was ik in Braunschweig, o-jongens er lag alweer sneeuw-maar ik ben toch gegaan, daar was een "handmade" beurs, waar ik eindelijk stofjes kon kopen voor de dear Jane, waaraan ik nu kan gaan beginnen!
Ik heb uiteindeljk ( na 5 keer(is ook niet normaal) over de beurs te zijn gelopen-ik kan nooit beslissen!)voor een witte achtergrond stof gekozen, met lichtbeige en lichtroze/oudroze stoffen. Tussendoor wil ik een beetje mosgroen laten doorschemeren en ook donker bruin lijkt me er mooi bij.
Maar goed, morgen ga ik de stofjes wassen, dat doe ik altijd, dan sta je later niet voor verassingen, bv. krimpen of kleurverloop.
En dan kan ik beginnen.



Obwohl am Wochenende mal wieder Schnee lag, bin ich nach Braunschweig gefahren, da war eine Handmade Messe. Endlich konnte ich Stoffe kaufen für mein Dear Jane Projekt.
Ich habe mich für einen weißen Hintergrundstoff entschieden, mit hellrosa und altrosa Stoffen. Als i-Tüpfelchen werde ich mosgrün nehmen oder auch dunkelbraun.
Morgen werde ich alle Stoffe waschen, das mache ich immer so.
Und dann heißt es ran an die Arbeit!

9 opmerkingen:

  1. Mooie stoffen, Berbel. Lijkt mij een mooie combinatie voor een Dear Jane, deze combinaties zie je bijna nooit voor een DJ. Succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterende stoffen Berbel. Gelukkig ben ik niet de enige twijfelkont, ik kan er ook zo over twijfelen welke stofjes ik voor een project ga uitzoeken! Maar jij hebt een uitstekende keuze gedaan!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende stofjes. Ben heel benieuwd. groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige stoffen heb je uitgezocht, snap best dat je eerst een beetje rondkijkt, het zijn tenslotte stoffen die heel lang in je handen zullen vertoeven en dan mogen ze niet gaan vervelen! Dus geen twijfelen, maar bedachtzaam uitzoeken heet dat! Veel succes met je DJ en natuurlijk met de paasruil! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie stoffen voor je Dear Jane. Heel veel plezier met het maken.

    Groeten,

    Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kleuren, Berbel! Heel veel plezier en succes met DJ.
    Enne.....heel herkenbaar hoor, 5 keer over een beurs lopen!!!
    groetjes,
    Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat is al een erg mooie start voor je DJ Berbel!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele mooie stofjes ga je gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Helemaal mijn kleurtjes. Wij beginnen in september met 5 aan de DJ. Ik ga nu verzamelen. Enig idee hoeveel kleurtjes en faq's je nodig hebt

    Berbel succes en laat eens wat blokjes zien

    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...