zaterdag 20 maart 2010

Geen naaimachine, wel stofjes!

Vandaag was ik even in de stad, om mijn naaimachine weg te brengen, ze krijgt nou eindelijk haar welverdiende "grote beurt". En toen heb ik gelijk maar even wat stof gekocht:Twee buurvrouwtjes hebben me nl gevraagd, of ik niet samen met hun patchwork wil naaien. dat leek me een leuk idee en zo ben ik op ´t idee gekomen om een Hunter Star te maken, dat leek me niet zo heel moeilijk ( 1 van de dames heeft nog nooit patchwork genaaid).
Dus daar gaan we binnenkort mee beginnen.


We gaan op vlies naaien, wel zo makkelijk!


Heute war ich in der Stadt und hab endlich meine Nähmaschine zur Inspektion gebracht, natürlich hab ich auch gleich ein paar Stoffe eingekauft.

Zwei Nachbarinnen haben mich gefragt, ob ich nicht zusammen mit denen Pachwork nähen möchte.Klar möchte ich das!Ich habe mir Hunter Star ausgesucht, weil ich denke dass das nicht so schwer sein wird? Oder?!
Also werden wir demnächst damit anfangen.4 opmerkingen:

 1. Mooie lapjes en gezellig samen met anderen quilten, ik ga ook 1x in de maand bij een vriendin( samen met 4 andere vriendinnen) quilten, het is zo leuk elkaars werk te bewonderen. Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig om samen te quilten!Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o,o,o!! maar wel leuk, om het een weg tr brengen en lapjes yerug mee naar huis. en zeker te gebruiken samen met de buurtjes!!!
  veel sukses ermee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Berbel,
  Leuke stofjes, warme kleuren. Heel gezellig samen quilten. Veel succes ermee.
  Zelf woon ik ook sinds tien jaar in Duitsland, maar op loopafstand van Nederland. In Nederland ga ik naar drie bees, altijd reuze gezellig!
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...