vrijdag 29 oktober 2010

Stitching for ChristmasAlweer een week om, maar ik heb ´m af hoor!
De tijd gaat zo snel, voor je ´t weet is de week om.Daarbij heb ik nog zoveel te doen, al die projektjes waar ik mee bezig ben. Allemaal heel leuk natuurlijk, maar ik krijg toch ´t vermoeden dat ´t en beetje veel is / misschien wil ik ook te veel...

Schon wieder eine Woche vorbei, die Zeit geht so schnell. Dabei habe ich soviel zu tun, so viele Projekte wo ich ´dran arbeite. Aber ich habe meine Stitchery geschafft und bin rechtzeitig fertig geworden( Den nächsten Teil gibt es schon !).Vandaag staat ´t volgende patroontje op Gerda´s blog.

Bei Gerda findet man heute den 5. Teil vom stitching for christmas.

6 opmerkingen:

 1. Wat een schatje toch!! Kerstman komt ook wel als jij niet alle projectjes af hebt :O)
  Lieve groet en tot...Riet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar is Bregje toch maar mooi vereeuwigd! Leuk dat kerstquiltje, of niet. En tja, er zijn zoveel mooie en leuke dingen. Je moet er wel tijd voor hebben of maken. Hoe staat het met het quilten?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je deze schattig gemaakt. heeft het origineel ook die witte puntjes er in? Die vind ik erg leuk!!
  En ik herken dat: soms wil je wel eens wat erg veel en moet je je zelf weer eens vermanend aanspreken dat je niet overal aan kunt beginnen. Zucht....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je op mijn blog was! Jouw Bregje is ook heel mooi, leuk, dat je hem ook schuin gefotografeerd hebt. De twaalf dagen voor Kerstmis vind ik ook al zo leuk, die heb ik nog niet eerder gezien. "Gelukkig" is hij al een tijd bezig, zo kan ik niet in de verleiding komen, ook ik ben met veel te veel dingen bezig.
  Groetjes, Cisca

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jou Bregje is ook heel mooi geworden , ga nu gauw naar Gerda en aan blok 5 beginnen.
  Groetjes Tiny

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...