zaterdag 15 januari 2011

klosjesDeze zaterdag ( de allerbelangrijkste dag om pasgemaakte klosjes te laten zien)toch weer een paar klosje die ik kan showen!
Ik begin erover na te denken of ik ze niet eens aan elkaar zal zetten,
het begint langzaam een beetje eentonig te worden steeds maar weer (dezelfde-veel dezelfde in ieder geval)klosjes te maken.
Dan wordt ´t quiltje maar niet zo groot--so what?

Diesen Samstag (der allerwichtigste Tag zum "Klosjes" vorzeigen) doch wieder ein paar "Klosjes" die fertig geworden sind.
So langsam überlege ich, ob ich die nicht mal zusammennähen sollte. Es fängt an, ein bisschen öde zu werden, immer wieder dieselbe "Klosjes" zu nähen. Wird der Quilt halt nicht so groß--na und?!


8 opmerkingen:

 1. Ze zijn weer mooi. Misschien moet je ondertussen aan elkaar gaan zetten èn nog wat klosjes maken? En niet zo groot is ook een quilt! Fijne zaterdag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze blijven mooi hoor Berbel. Ik kan me voorstellen dat het eentonig wordt zo. Ik zet de klosjes gelijk aan elkaar. Tot ik een baan van 22 klosjes heb en die zet ik dan aan de top. Ik zie 'm met de week groeien. is dat niet een idee?
  Fijne zaterdag!
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je houdt dan toch niet op met publiceren? ik verheug me elke zaterdag op je prachtige klosjes! lieve groet en klos-ze, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig, en dank je wel voor het paars !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige klosjes heb je er weer bij en ik deed het ook terwijl ik ze maakte meteen aan elkaar zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie klosjes weer, ik denk ook dat je ze aan elkaar moet gaan zetten dan zie je hoe mooi het wordt en dan wil je weer meer nieuwe gaan maken.
  Groetjes Anneke ^..^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie klosjes en leuk om hier nog klosjes op zaterdag tegen te komen.
  En? Weet je al wat je gaat doen? Het idee dat ik in de reacties al een paar keer tegen kwam: "aan elkaar gaan zetten en ondertussen gewoon doorgaan met klosjes maken" is toch zo gek nog niet?

  Fijn weekend verder!
  Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie klosjes heb je weer gemaakt! Een 'kleine' klosjesquilt is toch ook erg leuk. Maar misschien krijg je na het aan elkaar naaien van de klosjes wel weer inspiratie.
  Nog een fijn weekend! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...