maandag 3 mei 2010

Weer terug

Zo, ik ben week terug van een weekendje Nederland.Het was natuurlijk zoals gewoonlijk erg gezellig, maar dit wekend was heel speciaal, omdat ik met m´n moeder naar de tentoonstelling in Veldhoven ben geweest.
Het was helemaal geweldig, zo veel quilts, de een nog mooier dan de andere, je weet niet waar je eerst kijken moet... En dan de winkeltjes..heerlijk...zoveel keus!
Katrien ben ik er nog tegengekomen(hallo Katrien!) en later nog Miranda (hoi Miranda!), ik dacht is ze ´t nou of niet? Maar ze was ´t!
Op ´t laatst waren we wel gaar! `t Was zo veel-eigenlijk teveel!Maar heerlijk!

Natuurlijk ook nog even boodschappen gedaan en al dat lekkers gekocht, wat ik hier in Duitsland niet kan krijgen, zoals oa; koffie(goedkoper), pickwick thee,pindakaas,nasi kruiden, vlokken,beschuit,je gelooft ´t niet maar ook ajax, in de "smaak" eucalyptus.Die hebben ze hier niet en die vind ik nou net zo lekker schoon ruiken.En natuurlijk heb ik krokketten voor in de diepvries meegebracht.En dan heb ik een hele stapel tijdschriften meegekregen, heerlijk om nederlands te lezen. En niet te vergeten het chinese eten(in Duitsland is ook wel een afhaal chinees, maar dat is niet te vergelijken met het chinese eten in NL.), kom je na een lange rit(vier en ´n half uur) thuis aan, kan je gelijk eten! Hoe gemakkelijk is dat?Dieses Wochenende war ich in Holland und habe mit meiner Mutter eine Patchworkausstellung besucht.Es war toll, eigentlich war es viel zu viel/ zu groß, man wußte nicht wo man zuerst gucken sollte.Sogar ein paar Freunde aus "Blogland" bin ich begegnet.Meine Einkäufe im Supermarkt hab ich auch wieder gemacht.Das mach ich immer und bringe dann ua mit; Kaffee, Tee, Erdnussbutter, Brotbelag, Zwieback,Ajax mit Eucalyptus Duft, alles so Sachen die ich hier nicht bekomme.
Auch habe ich wieder holländische Zeitungen mitgebracht und chinesisches Essen. Wenn man dann zuhause ankommt, kann man gleich essen! Wie praktisch!


10 opmerkingen:

 1. Jammer ik heb je dus gemist, was er ook en heb ook zo genoten! Graapig de boodschappenlijst van jou! Geniet maar lekker van je bladen en Hollandse spukketjes! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hé om weer wat nederlandse produkten in te slaan! Zo te lezen heb je een fijn weekend gehad!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een behoorlijke rit wat je gemaakt hebt.
  Woon je zover Duitsland in.
  Je hebt in ieder geval weer Nederlandse kost en leesvoer in huis, geniet er maar van.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus, je gaat naar een quilttentoonstelling en je sleurt Nederlandse kost terug naar huis?
  Heb je in Veldhoven niks gekocht dan? LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 5. lekker he, geniet van al je Nederlandse eten ;-) groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk je ontmoet te hebben.
  Heerlijke aankopen breng je mee uit Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geniet van al dat Hollandse eten.
  Leuk om te weten dat het voor jou speciaal is wat voor ons zo gewoon is.
  Groetjes,
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wens je veel watertanden toe.
  Wat voor ons gewoon is, is voor jou een traktatie, geniet ervan!
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Berbel, kijk je even op mijn blog?

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...