zaterdag 29 oktober 2011Vandaag laat ik jullie een foto van mijn naaikamer zien en ja hij is roze! In ´t echt is ´t niet helemaal zo schreeuwend roze, maar zachtroze een aangename kleur om naar te kijken. De singer naaimachine is van een buurvrouw, met wie ik elke week een paar uurtjes gezellig zit te naaien.Voor ´t gemak laat zij haar naaimachine bij mij staan, dan hoeft ze ´m niet de hele tijd heen en weer te slepen( ze heeft thuis nog een tweede, kan ze toch lekker doorwerken).Dan heb ik voor de kerstmarkt oa. nog 4 kussens gemaakt, die zien er echt mooi uit met zo´n nostalgische print. De markt is "pas" ´t eerste weekend van december, dus ik heb nog een beetje tijd om nog wat dingetjes te maken.

De vilten schaatsjes heb ik vorig jaar op internet gezien, die vond ik zo schattig! Daar heb ik er ook een stel van gemaakt, ik heb ze nog een beetje geborduurd en er kraaltjes op genaaid.

Fijn weekend allemaal!


12 opmerkingen:

 1. Wow! Echt roze, Berbel! Wat een gezellig plekje.
  En wat een lieve schaatjes en kussens.
  Veel plezier met kerstdingen maken!
  Liefs, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een leuke en gezellig kamer. Ik hou wel van rood en roze. Leuke spullen heb je weer gemaakt voor de kerstmarkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke naaikamer.
  Wat een schattige schaatsjes en mooie kussens.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gezellige naaikamer heb je. En met zo'n panel heb je snel een knus kerstkussen. De schaatsjes zijn te leuk voor woorden, was het veel priegelwerk?
  Fijn weekend verder,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. is wel erg leuk,jammer ik heb geen naaikamer,en ja ik mis het,groetejs irena

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb jij een heerlijk ruime naaikamer (en hij ziet er zo netjes uit). Leuke spullen voor de kerstmarkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik sluit me bij iedereen aan: wat een fijne naaikamer en zo opgeruimd! Ik hou wel van een kleurtje. In ons vorige huis hadden we de balken roze geverfd (misschien was dat wel iets te veel van het goede). Wat een schattige schaatsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker zo'n naaikamer. Gezellig dat de buurvrouw komt hobby-en, je steekt elkaar toch aan en doet veel meer werk.
  De mensen zouden gek zijn als ze niets bij je zouden kopen op de kerstmarkt. Stuk voor stuk leuke/lieve dingen die je er voor maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk hoor, al die kerstspulletjes die je gemaakt heb, eigenlijk jammer om te verkopen.
  Had er nog nooit van gehoord dat je van hortensia's de knoppen soort drugs kon maken, wat zonde zeg en ook bizar eigenlijk.
  Heerlijk zo'n naaikamer ,alles bij de hand en je naaimachine kan gewoon blijven staan {ik zeul er nog ieder keer de trap mee op en af}

  groetjes patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nou berbel, je laat ons allemaal zien dat mooi roze niet lelijk hoeftte zijn:)
  de schaatsjes zijn ab fab!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk plekje, ziet er heel gezellig uit! Je kussens zien er erg aantrekkelijk uit en grappig die paperclipsschaatsen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Niets knal hoor, en als je er maar heerlijk kan naaien toch! je hebt wel heerlijk de ruimte zo te zien. Schattig zijn de schaatsen! Groetjes, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...