vrijdag 4 november 2011

Ich liebe den Herbst...De herfst is m´n favorietste jaargetijde, heerlijk al die kleuren vooral als de zon schijnt.
In de herfst werk ik ook ´t liefste in de tuin, je kan dan zo lekker bladeren harken een zeer ontspannende bezigheid ( beter dan onkruid wieden).De noten zijn inmiddels allemaal geraapt, dit is de oogst van dit jaar. Onze notenboom in de tuin is "pas" zo´n 15 jaar oud, dus eigenlijk nog een kleintje!

En na een dag in de tuin werken, krijg je natuurlijk berehonger, dus moet er gekookt worden, in mijn super(al-zeg-ik-´t-zelf)mooie keuken.
Let op; links op de achtergrond zie je een schilderij waar ik mee bezig ben...


4 opmerkingen:

 1. O wat ziet het er bij jou thuis gezellig uit!
  De noten in de mand de keuken het kijkje door het raam kortom alles, hihi!
  Alvast fijn weekend,
  groetjes Marijke
  www.quiltcrea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh berbel ik hou ook van de herfst, maar.....ik hou niet van de korte dagen, vreselijke vind ik het als het zo vroeg donker is, ik mis het daglicht zó erg, ik tel de dagen af tot de dagen weer gaan lengen.
  geniet van de herfst en je mooi keueken, liefs, riet:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw keuken is niet alleen super mooi, maar ook zo heerlijk super ruim! Wat zou ik graag zo'n grote keuken willen! Wat een heerlijke notenoogst, ga je nu lekker notentaarten bakken? Zalig! En die kleuren zijn inderdaad schitterend al ligt er hier al wel heel veel blad op de grond na de wind van de afgelopen dagen, nu een heerlijk zonnig weekend en genieten van je tuin, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt een prachtige sfeervolle keuken en de foto met de mand vol noten kan zo in het nederlandse maandblad Seasons.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...